pun dore qebe per bebe

pun dore qebe per bebe

Qebe per femije - pun dore, Pune dore, tentene, dantel, dantele, punime dore te gjitha keto i gjeni vetem tek ne ;). Punime dore per beba - pun dore, Pune dore, tentene, dantel, dantele, punime dore te gjitha keto i gjeni vetem tek ne ;). Bebe & vogëlushë, U be bebi 15 muajsh? iku dhe kjo pune s'e mbaj me ne krahe! :-d ecen vete po c'ecen them une? vrapon si titaniku drejt ajsbergut dhe koka s'ka vend me per xhunga :-d.

Shpallje | publicitet.net | njoftime | vetura, Prizren mjete motorike / autopjesë këmbimi dhe pajisje / goma dhe disqe / goma me disqe. Bebe & vogëlushë: may 2012, Grafiket e rritjes -9muaj- 18 vjec; gjatesia e fetusit tuaj gjate shtatezanise; permasat mesatare te fetusit gjate shtatezanise! grafiku per femijet femra 0-3 vjec.. Shpallje | publicitet.net | njoftime | vetura, Prishtinë pajisje sporti dhe aktivitete / lojra dhe zbavitje sportive / aparate/ pajisje.