serial dashuri dhe ndeshkim

serial dashuri dhe ndeshkim

Tring promo|dashuri dhe ndeshkim se shpejti ne 3 plus, Http://www.living.al http://www.tring.tv https://www.facebook.com/tringdigital http://www.facebook.com/portaliliving https://youtube.com/tringdigitaltv. Sulltanesha hyrrem & sulltani sylejman pjeset me te mira, Sulltanesha hyrrem sulltani sulejman momentst me te mira hyrremi sulejman sulltani madheshtor seriali turk.. Tring tv, Tring tv sh.a. është një kompani me pjesëmarrje 100% nga investitorë shqiptare, pjesë e një grupi të fuqishëm biznesi, edil al. ajo është themeluar ne.