dasma ne kosov 2012

dasma ne kosov 2012

Adnani,edi-sax,fatimja, dasem ne kaqanik,2012 -2, kosov, Info.- kosov - 049605643 info gjermani-- 004917624603253.. Fatime hajzeri-ruhani, adnani.edi sax.-kosov-2012, Info, per dasma dhe ahengje te ndryshme. 004917624603253 info per dasma dhe ahengje te ndryshme. kosov-- 049605643.. Pyetje pergjigje - ramazani - muaji ne te cilin zbriti kur, Pyetja nr 615 2014-08-21 | vendosur nga alba | marre nga arkiva. kam degjuar se ne ramazan nese te vjen cikli menstrual duhet qe te mos agjerosh 7 dite edhe nese je e.

Fotot tronditese/ lavdrim muhaxheri pret koka njerëzish, 144 pergjigje per fotot tronditese/ lavdrim muhaxheri pret koka njerëzish në siri.