dimija gostivari

dimija gostivari

Dimija gostivari - pun dore, Dimijat e gostivarit sikur edhe ato të tetovës mbeten modele hit të tregut tonë. ky është një kombinim i hatashëm i ngjyrës së jorgovanit dhe. Dimija jelek - pun dore, Ky është modeli i quajtur dimija jelek. ky është një verzion pak më modern i dimijave të cilat ende vazhdojnë ti veshin grat shqiptare nëpër. Radio visari - e shtuna magjike, Toni mbet pa xhum te prajt sefn ti ske faj o pu e t thom taj nuk e lshon am n zot ka tung recic ej nese e keni kangen e re tshkumbin ismailit..