sulltan sylejman sezoni ri 2012

sulltan sylejman sezoni ri 2012

Jeta dhe veprimtaria e sulltan sulejman kanuniut (pjesa i, Sulltan sylejman kanuniu, i cili doli në fron me 30 shtator të vitit 1520, ishte i vetmi djalë që i mbeti gjallë javuz sulltan selimit dhe që lindi. Jeta dhe veprimtaria e sulltan sulejman kanuniut (pjesa ii, Yllka thotë : 2 prill, 2012 te 6:29 pm. une hyremen mas shumti e du ajo nigari peer dit po kan spe din cilen shultanesh me mar. Pashtriku - opinione, Dr.moikom zeqo: shqipËria e vitit 2014 ËshtË njË sintezË e tranzicionit tË tejzgjatur; uk lushi: civiliteti i shqiptarËve; kimete berisha: kËnga e sËmurË.

Janar | 2012 | orientalizmi shqiptar, Bota arabe po përjeton ditë të vështira por të rëndësishme për fatin e saj në të ardhmen. që nga koha e ngadhënjimit të mendësisë deterministe (ash. Tv 21 - rtv 21, Shume te mire jeni veq pak keq qe edhe ne internet nuk po mujm me ju shiku live si te tjerat tv.athu pse se. Qershor | 2012 | orientalizmi shqiptar, Me rastin e shënimit të tetëqindvjetorit të lindjes së poetit të madh botëror i cili poezitë e veta i ka shkruar në gjuhën perse, e pashë të udhës që t.