vello nusesh foto

vello nusesh foto

Modelet e flokëve për 2013 - marled - ide, planfikimi, Një pamje romantike, delikate dhe e ëmbël është imazhi i nuseve për sezonin 2012/2013. kjo reflektohet edhe në modelet e flokëve që kanë mbizotëruar.